Implementatie nieuw ontwerp website

We zijn weer flink aan de slag om de website Doedactiek te verbeteren. In een fijne boerderij in het oosten van het land maken we flinke slagen, waarbij ook de inwendige mens wordt verzorgd.

De omzetting van de website is op hoofdlijnen wel goed gegaan en we zijn blij met het nieuwe uiterlijk dat de studenten van NHL Stenden hebben ontwikkeld. Bij een omzetting komt echter nooit alles mee zoals bedoeld. Daarom zijn nu bijvoorbeeld de pictogrammen van de tools niet overal even groot. Wordt aan gewerkt. Daarom mist het logo het ‘knopje’. Wordt aan gewerkt. Daarom is het klapmenuutje bij leeractiviteiten nog niet naar onze zin. Wordt aan gewerkt.

De achterliggende database is gelijk gebleven, waardoor het zoeken met de didactische filters docenten helpt om snel passende tools te vinden. Ondertussen zijn er nieuwe tools aan de verzameling toegevoegd en is er een nieuwe inspiratiemuur in de maak. Heeft u bijvoorbeeld al eens van Meesterplan gehoord? Dat is een meesterlijk hulpmiddel voor iedere docent!