Je ziet nu item 1 - 3 van totaal 3 items
Aantal per pagina
 • Leerlingen bouwen 3D hun eigen, energiezuinige droomhuis in Minecraft, filmen een virtuele rondleiding door hun huis en leveren hun filmpje digitaal in. Minecraft   Videoscribe Anywhere Shadow Puppet iMovie   Showbie Edmodo Moodle
 • Trello is een gratis, flexibel en visueel hulpmiddel om samen te werken. Het kan worden gebruikt om leerprocessen op projectbasis aan te pakken en daarnaast samenwerking en discussie mogelijk te maken.
  Trello
 • Minecraft is een spel waar je van alles kunt bouwen in een virtuele wereld. Alles wordt gebouwd met vierkante blokken. Dit geldt voor gebouwen, maar ook voor mensen, gras, water en bijvoorbeeld bergen. Je kunt alleen bezig zijn met bouwen, maar je kunt ook met anderen die ingelogd zijn communiceren en verder bouwen. Deze communicatie wordt gedaan in programmeertaal. Veel docenten hebben al lesmateriaal gemaakt waarbij leerlingen in Minecraft kunnen werken aan leerdoelen voor diverse vakken. Zo is er bijvoorbeeld een wereld gemaakt die bestaat uit het oog (biologie) waarbij leerlingen door het oog heen kunnen lopen en het oog van binnenuit door de lens naar buiten kunnen kijken. Een bijzondere manier om Minecraft in te zetten is als online middel om leerlingen/studenten te leren scrummen.    
  Gratis versie
  Betaalde versie iOS
     

Titel

Ga naar de bovenkant