Je ziet nu item 1 - 8 van totaal 8 items
Aantal per pagina
  • Zowel via apps als webbased een tool om te tekenen en schilderen. IbisPaint is gemaakt met het oog op het inschakelen van communicatie, genieten van tekenen en ontwikkelen van de sociale mogelijkheden. Je kunt geposte kunstwerken downloaden en tekentechnieken leren.  
    IbisPaint
  • Raptivity is een tool waarmee je zonder programmeerkennis interactieve e-learning content kan ontwerpen. Eigenlijk is Raptivity een ELO, speciaal gericht op interactieve leeractiviteiten. Je kunt verschillende soorten interacties maken, zoals games, presentaties, quizzes en simulaties. Er zijn meer dan 190 interactieve templates beschikbaar die je kan aanpassen aan jouw wensen. Raptivity werkt met verschillende e-learning platforms en is beschikbaar in meerdere talen. Dit kan goed gebruikt worden door docenten om boeiende en effectieve lessen te maken.
    Raptivity
  • Bandlab kan je met anderen mensen muzikale ideeën of samples in de cloud delen. Jouw connecties kunnen dan ook via de cloud deze samples aanpassen. Oude en nieuwe ideeën blijven bestaan en daarmee kan je verder werken. De app bestaat al langer maar heeft een update en vernieuwing ondergaan. Je kan ook eigen muziek maken en laten uitbrengen.
    Bandlab iOS
     
    Bandlab Android
    edu.Bandlab.com  
    Privacy-onderzoek Kennisnet
  • Met Mindomo kun je snel een uitgebreide aantrekkelijke MindMap aanmaken.
    Mindomo
  • Voorkennis activeren waarbij de leerling gemakkelijk (individueel) een digitale mindmap maakt waar afbeeldingen ook ingevoegd kunnen worden.
    MindMaple
  • Voorkennis activeren waarbij de leerling gemakkelijk (individueel) een digitale Mindmap.
    Website
     
    Voor Android
     
    Voor iOs
  • Stop-Motion of Timelaps mogelijkheid Gemakkelijk en snel een stop-motion maken of een timelaps. De gemaakte foto’s worden in de app zelf achter elkaar geplaatst tot een Stop-Motion of Timelaps omgezet.
    iMotion
  • Een online tool die door docenten gebruikt kan worden om leerlingen tijdens de les antwoord te laten geven op één of meer meerkeuzevragen, goed/fout-vragen, open vragen en/of stellingen, quiz.  Na het beantwoorden van de vragen is een uitgebreide rapportage op te vragen. Er is een aparte Teacher en Student inlog. Wat docenten hiervan zeggen: met een dergelijke digitale quiz is het mogelijk om het kennisniveau van de leerlingen te bepalen waarna niveaugroepen kunnen worden ingedeeld. De niveaugroepen gaan vervolgens aan het werk aan de hand van de opdrachten die voor hen klaar staan in de elo (=differentiëren). De docent krijgt hierdoor tijd om aandacht te besteden aan de leerlingen met de grootste behoefte aan verlengde instructie. dit kan alleen als er zicht is op de vorderingen van de leerlingen. Het administreren van vorderingen per leerling vergt een extra inspanning die eenvoudiger wordt door een dergelijke quiztool in te zetten.
    Socrative
     
    Privacy-onderzoek Kennisnet

Titel

Ga naar de bovenkant